Kategorier

Arkiv

NEWPORT BEACH

California er kjent for sine flotte strender, og vi ble ikke skuffet når vi i dag skulle prøve ut stranden i Newport Beach. På vei til stranden måtte vi kjøre gjennom en idyllisk del av byen. Amerikanerne satt utenfor de pastellfargede sommerhusene og drakk morgenkaffe, mens folkene syklet forbi på cruiserne sine eller spaserte rundt med surfebrett under armen. For de som ikke vet det er cruisere sykler med lave seter og høye, brede styrer. 
Alle byer ved kysten i California har en pir, og her i Newport Beach blir den hovedsakelig brukt av fiskere. De sto på rekke og rad bortover hele piren, med bøtter fulle av fisk. 

Regner med det er flere enn meg som spiller Pokémon Go? Det har i alle fall blitt et veldig populært spill i vår familie, og Newport pir var full av sjeldne Pokemons vi alle måtte fange før vi gikk ned til stranden. Etter få minutter med vassing begynte minstemann å klage på at han var sulten, så vi kjøpte en porsjon "chickenfingers" som vi delte på et teppe i vannkanten. Newport Beach er en sjarmerende by og vi skal definitivt tilbake!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits