Kategorier

Arkiv

THE HOOD

Gaten vi bor i er veldig koselig, velstelte hus og hager med basketballkurver og fontener i innkjørslene. Huset ligger i en "gated community", det betyr at det er et inngjerdet område med en bevoktet port ved inngangen. Så når vi skal ha besøk må vi ringe security og si hvem som kommer slik at de kan slippe inn. Det føles veldig trygt, og her inne leker barna i gatene, noe som dessverre er uvanlig i USA. 

Vi har blitt godt kjent med naboene rett ovenfor oss, Tracy og Paul. Hun kom med kake på døren og inviterte oss til middag omtrent før vi var flyttet inn. Barna er voksne, men hun har en hund som Constantin har blitt veldig glad i.

Tracy inviterte flere naboer til middagen for at vi skulle få bli kjent med flest mulig. Middagen var både hyggelig og utfordrende for jeg er ikke vant til å ha lange samtaler på engelsk. Nå i begynnelsen har jeg mye fokus på hvordan jeg uttrykker meg, korrekt grammatikk og uttale. Prøver å snakke så mye som mulig for å få mengdetrening. 

Til middagen kom også en familie med fire barn. De har Lauren på 12, Bethany og Davis på 13 og Elizabeth på 14. Som amerikanere flest er de utadvendte og lette å snakke med. Elizabeth skal gå klassen under meg (sophmore) og hun har allerede lært meg mye om hvordan high school fungerer. Interessene hennes er sang og fotball (soccer), og ettersom jeg synger og Olivia elsker fotball var det ikke mangel på ting å snakke om. Bethany danser og har anbefalt forskjellige dansestudioer i nærheten som jeg gleder meg til å utforske. De er veldig skjønne begge to og vi har avtalt å møtes til lunsj i morgen:) Jeg gleder meg!

2 kommentarer Skjul

26.07.2016 kl.02:51

Du har så fin blogg :-)
Olivia

26.07.2016 kl.03:40

I think it's really cool that your family gets to have this experience in the US! I would be very nervous about moving to a school that teaches in a foreign language. I hope you guys have a great time here (I live in Philadelphia, Pennsylvania)! Why did your family decide to live in the US for a year?

Skriv en ny kommentar

hits