OM FJELLØVEN ANGRIPER, KJEMP I MOT

Vi er på roadtrip på vei til San Francisco! I dag var vi i Yosemite, kanskje USA´s mest kjente nasjonalpark. Folk kommer fra hele USA (og verden) for å se den ?fantastiske? naturen. Det var absolutt flott, men alt blekner litt i forhold til Norge. Fargene er liksom utvasket og mindre skarpe. Det mest spesielle for oss var egentlig den manglende tregrensen. Den ene toppen vi gikk opp på var 2470 m.o.h (én meter høyere enn Galdhøpiggen), og det vokste trær helt opp mot toppen!  

Vi hadde lest på forhånd at det er masse bjørn der, men det nærmeste vi kom å se dem var alle tegningene på ?Ikke la bjørnen spise maten din?-skiltene. Et annet vanlig dyr i området er fjelløver. Disse ble man også advart mot på forskjellig vis. Blant annet sto det i brosjyren man fikk med inngangsbillettene, instrukser på hva man skal gjøre om man møter en fjelløve:
Plukk opp barna, så de ikke ser ut som lette bytter
Rop, beveg deg, lag mye lyd
Kast steiner
Og helt nederst sto det:
Om fjelløven angriper, kjemp i mot.

4 kommentarer Skjul

Anonym

10.08.2016 kl.16:08

Hvor lenge vil du være i San Francisco?

10.08.2016 kl.23:59

Veldig fin blogg! Går innom hver dag for å sjekke om det har kommet et nytt innlegg. Tips: gjerne post oftere!
Linea

13.08.2016 kl.00:14

Oi, så spennende! Jeg leser egentlig ikke blogger, men denne bloggen er veldig fin😍 En 15/16 åring fra Norge som utforsker USA, det blir liksom ikke bedre. Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Amerika. Håper du blogger mer, for det er så interessant å lese, (men du er jo på tur, så sosiale medier er kanskje ikke øverst på lista😊) Lykke til videre, kos deg masse og nyt året, Mathea Mari❤️❤️
Anna

14.08.2016 kl.22:44

Du skriver så kult Mathea-Mari! Husker det med fjellløvene fra da jeg var i San Francisco... Skummelt

Skriv en ny kommentar

hits