SUMMER CAMP

Mandag morning kl.09:30 kjørte den gule skolebussen ut av parkeringsplassen ved Newport Church med kurs mot Forest Home, hvor bussens passasjerer skulle tilbringe de neste 3 dagene. På denne bussen satt vi, Olivia, Cornelius, meg. Og masse fremmede. Selvfølgelig var vi litt nervøse. Vi visste ikke hva vi gikk til. Hvem vi gikk dit med. Eller hvordan vi ville komme tilbake. Ville jeg fortsatt sitte med Olivia og snakke om forventninger på norsk? Eller med en ny venn og snakke om minner på engelsk? Forest Home viste seg å være et nydelig leirsted. Hvit strand mot en rolig innsjø med trehytter i en halvsirkel rundt. Volleyballbane og basketballbane, spillrom, hang-out-rom, café, mudpit, en heftig zipline og klatrepark.

Så fort vi kom opp ble gruppen med leirdeltagere ble delt inn i to. Hvit (legend) og Svart (wild). Alle vi tre kom i tribe wild (svart). Olivia og jeg havnet i hytten: High school girls black. Gjennom hele campen var det konkurranser mellom tribene for å vinne poeng. Eksempler på konkurransene er amerikansk fotball i ?mudpitten?, eggkasting og rapbattle. Om kveldene var det marshmallowsgrilling og smore´s-spising rundt leirbålet på stranden. Det var utrolig koselig! Den siste kvelden hadde vi en spontan sangbattle ala Pitch Perfect med temaer som popkjærlighet, country, disney og 80-tallet. Det er mitt beste minnet fra hele campen! Jeg fikk masse nye venner og gode minner! Summer Camp svarte til forventningene!

 

(Det var ikke nett eller dekning på leiren. Det er grunnen til at jeg ikke har lagt ut noe på en stund. Jeg har ikke bildene enda, men legger ut ett eget innlegg med bildene når jeg får dem)

2 kommentarer Skjul

Olivia

19.08.2016 kl.18:35

Jeg er glad du hadde en god tid!
Marie

21.08.2016 kl.19:35

Har du klipt håret??

Skriv en ny kommentar

hits