JULAFTEN!

23 grader. Palmer og strålende sol. Det er lite som minner om jul når man ser ut vinduet. Derfor holder vi oss inne i huset som vi har proppet full av fargerike lyslenker, julenisser og alver, et overpyntet plastjuletre vi fant i garasjen, julekuler i alle størrelser, papirsnø, store røde sløyfer, juleduftlys, masse små juletrær, hjemmelagde pepperkaker, peppermyntesnop, brune pinner, oreokuler og karameller.

I skrivende stund holder pinnekjøttlukten på å bre seg utover huset og Tre Nøtter til Askepott spiller i bakgrunnen. Julestemningen som jeg var så redd for skulle svikte meg i år, er her så absolutt! Etter noen timer med tv-titting, siste liten gavepakking, er det på tide med julegrøt. Grøt med mandel i. Til tross for at dette har vært en tradisjon siden før jeg ble født, har jeg aldri fått mandelen. Noensinne! Her i huset er det ingen juksing, og selv om jeg i teorien skulle ha fått mandelen hvert sjette år (og før småbrødrene mine var store nok, hvert fjerde), har jeg fortsatt til gode å kjenne hvordan det føles å få pakke opp pakken på midten av bordet... Etter grøten pynter vi oss og går i kirken. I år skal vi til den norske Sjømannskirken i LA hvor jeg også skal synge. Så er det pinnekjøtt og riskrem før pakker og julekaker. Og kanskje nissen kommer??

Ønsker dere alle en God Jul!<3


 

F Ø R :

 

E T T E R : 

5 kommentarer Skjul

inabellee

26.12.2016 kl.01:27

Jeg var ikke klar over at du blogget. Men du er veldig flink! Hvordan har det seg at du er i LA foresten? :) Ønsker deg en god romjul videre <3
@matheamariii_fanpage på instagram,comment-116033566

27.12.2016 kl.10:15

inabellee: Hun og familien hennes har flyttet til California for å bo der i ett år. Grunnen er usagt;)
Tonje

28.12.2016 kl.03:13

Snøen minner meg mest om julen men uansett ha en strålende romjul og et fint nyttår og jeg håper det nye året blir bra for deg.
Ariel C

01.01.2017 kl.14:23

Så fint det ser ut der! (på før bildene hvertfall, hehe)
Mulin

01.01.2017 kl.17:42

Høres ut som julen vi hadde😉 God jul og godt nyttår❤️

Skriv en ny kommentar

hits